Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Предстоят изключително трудни месеци. Не му завиждам на този,

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПредстоят изключително трудни месеци. Не му завиждам на този,
Коментари Харесай

Борисов: След 3 месеца никой няма да ще да сяда и да обяснява. Най-лесно ще е на тези извън правителството

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Предстоят извънредно сложни месеци. Не му изпитвам завист на този, който си мисли, че това е лесна работа. Това разгласи преди минути Бойко Борисов.

" Аз на сътрудниците им споделих - единствено нашата отговорност ни задържа. Само след 3 месеца никой няма да ще да сяда и да изяснява. Ще свършат тези пари, браншовете няма да се подобрят. Напротив, тогава няма да има в тези браншове, които работят в летните месеци. Те по тази причина не споделят нищо на митингите, приказват в имагинерни величини - желаеме това, това, това, само че... Накрая всичко опира до сметката, до парите, до това къде какъв брой ще отидат разяснява още той.
" Ще изтъквам синдикатите и работодателите България продължава да стърчи с... втори сме по най-нисък недостиг. След нас към този момент дефицитите са минус 5, минус 6. Това, което регистрира Европейски Съюз, предходната седмица е 8,6 % спад на Брутният вътрешен продукт на Европа като цяло. Има страни и браншове, които са с минус 20 %. Искаме да минимизираме тези вреди, които следват в огромна част от секторите. Затова и постоянно споделям - ваксина, лекарство, това би помогнало доста. Съжалявам, че няма виновни хора, които да седнат и да кажат - добре, политиката си е политика, само че какво вършим нататък. Как ще се измъкнем от това, в случай че се случи това, това, това и това. Имаме и зелена договорка, която идва, много документи по върховенството на закона, които би трябвало да се одобряват. Всичко е обвързано с новата финансова рамка ", сподели още той.
" Единственият късмет е с взаимни отстъпки и единена нацията да минем през този интервал. Най-лесно ще е на този, който е отвън държавното управление в идващите месеци. Защото може да подлага на критика всичко и за всичко ще бъде по-лошо. Няма да има за нито едно нещо по-добро. И както животът е посочил - след 3 месеца почваме още веднъж да мислим по различен метод. Трябва ли да си го предизвикваме? ", съобщи още министър председателят.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР